"Jag är jätte nöjd över min studietid hos ViVab. Att läsa på distans är något jag rekommenderar, ett jätte bra val som gör det möjligt att studera i samband med både föräldraledighet och arbete då man kan anpassa studierna helt efter sina behov. Ett stort plus är dessutom att man snabbt och smidigt kan få kontakt med läraren Anneli om man har några funderingar. I helhet så tycker jag att studierna har varit jätte bra, både roliga, intressanta och mycket lärorika!"

//Sanna Nordlund

"Bred kompetens och lång yrkesverksamhet. Stor vilja at lära ut allt du kan. Full koll på hur sjukvården fungerar idag eftersom du jobbar extra. Bra att ha sjuksköterske utbildning som grund till lärare. Bra upplägg i kurserna. Bra att få möjlighet till validering. Bra och lättförståelig kurslitteratur. Alltid intressanta och roliga lektioner, man lär något nytt vid varje tillfälle med Anneli! Kort och gott: Helt rätt person på rätt plats!!"

// Helena Olsson

“Ett alldeles utmärkt val ifall du funderar på att fördjupa och utveckla dina kunskaper inom vården. Dessutom kan man kombinera arbete och studier då möjligheten att läsa på distans ges. Avslutningsvis vill jag säga: God kommunikation mellan elev och mycket erfaren lärare, som är lätt att komma i kontakt med när man har kört fast på någon besvärlig fråga. Ett litet genuint värmländskt företag som jag varmt kan rekommendera."

//Tom Ole Sundberg , undersköterskeelev

"Är så oerhört tacksam för att jag fått möjlighet att gå den här utbildningen. Den tillför mitt vardagliga jobb kunskaper som jag trodde att jag hade men som tydligen saknats ändå. Upplägget är perfekt när man som mig måste jobba samtidigt, och det är bra svårighetsgrad på uppgifterna. Inte för lätt utan man måste tänka till för att få till det. Feedbacken på inlämningarna är det bästa och man lär sig jättemycket på dem då läraren bjuder mycket på sin erfarenhet. En perfekt utbildning i min smak alltså!"

//Maria CB

 

"Jag är ju inte direkt färdig studerad än. Men jag tycker det har varit bra att studera på Vivab man får den hjälpen man behöver och man behöver inte alls känna sig stressad med att lämna in uppgifterna . Skulle man känna att det blir för stressigt på den dagen man skall lämna in de så kan man bara höra av sig till dig (Anneli) och säga att man blir lite försenad och kanske ett varför efteråt :) . De andra positiva är att man inte behöver känna sig orolig eller otrygg på något som helst sätt när man skall ut på praktiken eftersom du (Anneli) ordnar upp detta så pass bra så det går bra bara man kommer igång sen på praktiken. Sen så känns det så tryggt att veta att skulle man inte trivas på den platsen man är på eller om de skulle dyka upp någonting som gör att man kanske inte kommer bra överens med sin handledare så behöver man inte vara ett dugg orolig över att man måste bli kvar utan att man kan bli som man kallar det för omplacerad till ett bättre praktik område :) . Dock så är jag ju inte färdig studerad än har ju 2 kurser kvar samt 1 praktik kvar och denna jag gör nu. Men det är vad jag tycker hittils :)"

 // Mikaela Elander

"En bra och omtyckt lärare. Bra studieupplägg/studieplan efter individ och erfarenhet som man kan validera. Svarar snabbt och alltid på inlämningar inom tidsram som är sagd"

Du kan ju lägga till att du är en saknad lärare nu när du startat eget.

 

// Anki Sjöö

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.